image
Sursa foto: Getty Images

SCANDAL de proporţii la Barcelona! Messi pleacă de pe Camp Nou dacă Setien şi Abidal nu vor fi daţi afară

Lionel Messi este tot mai aproape de plecarea de la Barcelona. De la conflictul cu Eric Abidal, directorul tehnic al clubului, până la eliminarea din Cupa Spaniei împotriva lui Bilbao, Messi a acumulat o mulţime de frustări şi este de părere că problemele Barcelonei nu sunt doar la nivel sportiv, ci şi administrativ.

Barcelona este dependentă de Lionel Messi, iar acest lucru se vede în mod clar atunci când argentinianul nu joacă. Chiar şi când este pe teren, Messi nu le poate face pe toate. Nu poate fi tot timpul cel care să care echipa în spate şi din acest motiv, argentinianul nu vrea să îşi petreacă ultimele sezoane din carieră trăgând de unul singur echipa după el.

Potrivit Diario GOL, Lionel Messi a avut o discuţie cu preşedintele Josep Maria Bartomeu şi i-a cerut ca trei oameni cheie din club să fie daţi afară: Eric Abidal, Oscar Grau şi antrenorul Quique Setien. Conflictul cu Abidal este deja bine cunoscut, francezul a ieşit cu declaraţii publice în care i-a acuzat pe jucătorii campioanei Spaniei că nu au "tras" mai mult pentru a îl ţine pe Ernesto Valverde la echipă.

Messi nu îl consideră pe Oscar Grau persoana potrivită să conducă destinele clubului, iar pe Setien nu îl consideră un antrenor potrivit pentru un club atât de mare. Chiar dacă Messi şi Bartomeu au căzut de acord că nu este momentul ca Abidal să fie dat afară acum, rămâne de văzut ce se vor întâmpla cu ceilalţi doi. Barcelona este pe locul doi în campionat, este eliminată din Cupa Spaniei, iar în optimile de finală UEFA Champions League va juca împotriva lui Napoli.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: