image
Sursa foto: Profimedia

Au trecut la amenințări! Ce vor să facă cei de la Newcastle, după ce Sandro Tonali a fost suspendat 10 luni

Sandro Tonali (23 de ani) a acceptat o suspendare de 10 luni, după ce a fost prins că a pariat de nenumărate ori pe diverse meciuri de fotbal.

Astfel, Newcastle a ajuns într-o situație ingrată - nu se va mai putea baza o perioadă lungă pe mijlocașul pentru care a plătit aproape 65 de milioane de euro vara aceasta. Totuși, trupa de pe St. James' Park nu are de gând să lase lucrurile așa.

Potrivit presei britanice, șefii "Coțofenelor" sunt înfuriați de situație și au decis deja că nu îl vor plăti deloc pe Tonali cât timp acesta este obligat să stea pe bară.

În plus, englezii le-au transmis celor de la AC Milan că intenționează să îi dea în judecată și să solicite despăgubiri enorme.

Cei de la Newcastle suspectează că, la momentul transferului realizat vara aceasta, oficialii "Diavolilor" știau că Tonali a pariat și ca urmează să fie suspendat, astfel că au decis să renunțe la serviciile sale, dar și să ascundă acest detaliu.

Înainte ca suspendarea să intre în vigoare, internaționalul italian va trebui să participe la un program de reabilitare, care ar urma să dureze tot câteva luni.

Vestea că Tonali va fi suspendat 10 luni de către Federația Italiană de Fotbal a fost confirmată și de către celebrul jurnalist Fabrizio Romano, pe Twitter.

Prin urmare, mijlocașul central nu va mai putea evolua pentru Newcastle în sezonul actual.

Mai mult, Tonali nu va fi eligibil nici pentru EURO 2024, turneu unde țara pe care o reprezintă, Italia, este campioană en-titre.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: