După ce a antrenat în Portugalia, Italia, Anglia și Spania, Mourinho ar putea ajunge în al cincilea campionat, iar ultimele zvonuri îl dau ca sigur pe banca celor de la PSG.

"E dificil de spus. Dacă spun nu, n-aș fi sincer față de voi. Dacă spun da, veți începe să speculați pe tema cluburilor care m-ar putea interesa, care vor avea un post liber. Aș putea să mă întorc într-una dintre țările pe care le cunosc deja sau să încercăm ceva foarte important, adică să lucrez într-o a cincea țară și să câștig totul, așa cum am mai făcut-o. O să vedem ce se va întâmpla", a spus Jose Mourinho pentru AFP.

Dar puține cluburi franceze pot spera să atragă un antrenor cu 4 trofee continentale, având în vedere echipele pe la care a trecut, palmaresul său și salariile pe care le-a avut de-a lungul timpului. În acest sens, doar PSG și-ar putea permite asemenea sume.

"Dacă pot câștiga a treia Ligă a Campionilor, super. Dar dacă aș câștiga o a treia Europa League, nici asta nu e rău. În acest moment, am două Ligi ale Campionilor și două Europa League. Dacă ar fi să câștig un al cincilea trofeu european, bineînțeles că aș prefera să fie Liga Campionilor", a completat Mourinho.