image
Sursa foto: digisport.ro

Ţinte de lux pentru Juventus

Cu şapte etape înainte de finalul sezonului, Juventus Torino este lider în Serie A, cu patru puncte mai mult faţă de Napoli, principala urmăritoare. "Bătrâna Doamnă" a dominat autoritar campionatul în ultimii ani, însă nu a reuşit să se impună şi în Liga Campionilor. Motiv pentru care oficialii clubului au stabilit, deja, lista cu achiziţii pentru sezonul următor.

Juventus ţinteşte transferul unui fundaş central de valoare şi, în acest sens, a pus ochii pe Marquinhos, de la PSG. Brazilianul are contract cu gruparea franceză până în vara anului 2022. Pentru a-şi asigura serviciile apărătorului, campioana Italiei ar trebui să achite o sumă cuprinsă între 40 şi 50 de milioane de euro. Negocierile dintre Juventus şi PSG ar urma să demareze după terminarea sezonului.

"Bătrâna Doamnă" are în plan să-şi întărească şi ofensiva. Antoine Griezmann, Edinson Cavani și Anthony Martial sunt atacanţii pe care Juventus visează să-i transfere. Campioana Italiei s-ar mulţumi chiar şi cu unul dintre ei, însă este greu de crezut că Atletico Madrid, PSG şi Manchester United vor accepta să renunţe la principalii oameni din atac, anunţă corrieredellosport.it.

Juventus doreşte şi un fundaş stânga şi a pus ochii pe Filipe Luis, de la Atletico Madrid. De altfel, primele tratative între reprezentanţii grupării din Torino şi Jorge Mendez, agentul fotbalistului, ar fi avut loc, în această săptămână, la Madrid, când Juve a jucat returul cu Real, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: