image
Sursa foto: AP

Prințul Harry și Meghan Markle nu vor să fie prezentatori la Oscaruri; Ce plan aveau organizatorii pentru cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle au refuzat invitația de a prezenta unul dintre premiile decernate duminică seară, la ceremonia de acordare a distincțiilor Academiei Americane de Film.

Ducele și ducesa de Sussex au fost contactați pentru a urca pe scena ceremoniei programate duminică, relatează Mediafax. O sursă care și-a păstrat anonimatul a povestit că Harry și Meghan au fost întrebați dacă nu ar vrea să prezinte câștigătorl pentru categoria Cel mai bun film la cea de-a 92-a ediție a premiilor Oscar. Cei doi s-au arătat ”onorați de propunere, dar au refuzat”.

Organizatorii evenimentului sperau că îi vor avea printre invitați pe cei doi duci de Sussex, la Los Angeles. Planul era ca apariția lor să fie cel mai important eveniment la care cei doi participă după ce au anunțat că renunță la privilegiile regale, scrie Digi24.

Cei doi trăiesc, împreună cu fiul lor, în Canada potrivit unui plan de îndepărtare de familia regală britanică și de asigurare a independenței financiare.

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: