image
Sursa foto: Profimedia

Arabii nu se lasă bătuți! Cristiano Ronaldo, chemat din nou în Golf, după ce a refuzat oferta de 125 de milioane € pe an

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a primit o singură ofertă în perioada de transferuri a verii.

Campioana en-titre din Arabia Saudită, Al-Hilal, i-a oferit un contract pe doi ani, cu un salariu de 125 de milioane de euro pe sezon. Chiar și așa, superstarul portughez a refuzat propunerea, și, în lipsă de alte oferte, a rămas la Manchester United.

Acum, președintele Federației de Fotbal din Arabia Saudită, Yasser Al-Misehal, i-a transmis un mesaj de la distanță lui Ronaldo, pe care l-a invitat să joace în campionatul din Golf.

"Ne-am dori mult să vedem un jucător precum Cristiano Ronaldo în Liga Saudită. Ar provoca reacții pozitive grozave și ar fi o știre importantă pentru toată lumea.

Sunt sigur că toată lumea cunoaște recordurile lui Ronaldo, dar și faptul că este un model de urmat.

Cred, de ce nu? Sunt sigur că ar fi un transfer foarte scump, desigur, dar putem observa cum cluburile noastre au venituri din ce în ce mai mari în ultimii ani.

Deja am văzut niște jucători mari care au trecut prin Premier League și au venit în Liga Saudită. Îmi place de Ronaldo ca jucător și mi-ar plăcea să îl văd jucând în Arabia Saudită", a declarat Al-Misehal, conform presei britanice.

Așa cum era de așteptat, clasamentul celor mai bine 10 plătiți fotbaliști din Premier League a suferit câteva modificări după fereastra de transferuri încheiată recent.

3 fotbaliști sosiți vara aceasta în cel mai puternic campionat din lume au intrat în noul top, al cărui lider ar fi fost, în mod normal, Ronaldo.

Totuși, conform sursei citate mai sus, deoarece portughezul nu a bifat mai multe bonusuri de performanță, salariul său a fost scăzut cu aproximativ 6 milioane de euro, iar acum se află abia pe locul 8 în clasamentul actualizat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: