image
Sursa foto: border.gov.md

FOTO // Un lot de țigări de contrabandă, ridicat la trecerea frontierei moldo-române

Un șofer a încercat să scoată fraudulos din R. Moldova peste 2200 de pachete cu țigări. Incidentul a avut loc în punctul de trecere a frontierei Cahul.

Pentru formalitățile de ieșire din Republica Moldova, la linia de control s-a prezentat un bărbat cu dublă cetățenie (MDA/ROU) în vârstă de 47 ani, la volanul mașinii personale. După efectuarea controlului vamal și permiterea deplasării, polițiștii de frontieră au acționat conform unei informații operative, solicitând repetat controlul fizic al mijlocului de transport.

Ca urmare, pe bancheta din spate și în portbagajul vehiculului, au fost depistate trei genți mari și o cutie. La examinarea conținutului, polițiștii de frontieră au stabilit prezența a 2204 pachete de țigări, cu diferite mărci comerciale. Potrivit Poliției de Frontieră, lotul de țigări ar valora pe piața neagră din Europa peste 250 de mii de lei.

Mijlocul de transport și țigările au fost ridicate. Funcționarii vamali continuă cercetările în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și luarea unor decizii.

border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md
border.gov.mdborder.gov.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: