image
Sursa foto: jurnal.md

Candu susține că Filip ia bani de la Dodon: „Am înțeles că sunt înregistrări de la o ședință a PD”

Liderul PD, Pavel Filip, ar primi bani de la președintele Igor Dodon. Acuzațiile au fost lansate de fostul său coleg de partid, liderul Pro Moldova, Andrian Candu. Mai mult, Candu susține că există unele înregistrări de la o ședință a PD în cadrul căreia s-ar fi discutat acest subiect.

„De ce domnul Filip nu vorbește despre banii pe care îi primește de la Dodon?”, a spus Candu în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, precizând că ar fi vorba de „sute de mii”.

Acesta a fost întrebat, dacă este adevărat că, la ședința PD din 4 mai, Eugeniu Nichiforciuc i-ar fi reproșat lui Filip că ia bani de la Dodon, dar nu îi aduce la partid.

„Eu așa am înțeles. Nu am fost la acea ședință, dar unii care au fost la ședință și după asta au revenit în echipa bună, reformată a PD multe ne-au povestit ce s-a întâmplat în acele șapte ore. Eu chiar am înțeles, dar nu pot să bag mâna în foc, că chipurile ar exista și niște înregistrări. Cineva din membrii, inclusiv actuali, au înregistrat acea ședință. Vă dați seama ce zdruncinare și ce zguduire o să fie?!”, a adăugat Candu.

Live: Secretele Puterii, 17.06.2020

Urmăriți ediția online pe www.jurnaltv.md www.jurnal.md, dar și pe pagina de Faceboook. Publicată de „Secretele Puterii”, cu Alex Cozer, la Jurnal TV pe Miercuri, 17 iunie 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: