image
Sursa foto: CNN

Twitter și-a schimbat logo-ul; A înlocuit pasărea albastră cu un „X”, lucru anunțat în prealabil de Elon Musk

Twitter și-a schimbat logo-ul; A înlocuit pasărea albastră cu un „X”. Totodată, pagina web X.com trimite acum către site-ul Twitter.

În urmă cu o zi, Elon Musk a anunțat că “în curând ne vom lua rămas bun de la marca Twitter și, treptat, de la toate păsările”. Ulterior, Musk a postat o imagine cu un “X” pâlpâind și a adăugat: “Dacă o siglă X suficient de bună este postată în această seară, mâine o vom actualiza în întreaga lume”.

Duminică seara, noul CEO al Twitter, Linda Yaccarino, a scris pe Twitter: ”Este un lucru excepțional de rar – în viață sau în afaceri – să ai o a doua șansă să faci o altă impresie mare. Twitter a făcut o impresie masivă și a schimbat modul în care comunicăm. Acum, X va merge mai departe”.

De când a preluat compania, Elon Musk a luat mai multe decizii controversate. În aprilie, a înlocuit temporar logo-ul Twitter, cel cu pasărea albastră, cu logo-ul monedei virtuale Dogecoin, ceea ce a dus la creșterea criptomonedei. De asemenea, compania și-a schimbat denumirea comercială în ”X Corp”, ceea ce reflectă viziunea miliardarului de a crea o ”super aplicație” precum WeChat din China.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: