image
Sursa foto: Getty Images

Liverpool vrea să-l aducă pe inamicul numărul 1. "Are o istorie delicată"

Liverpool a stat la pândă și încearcă să dea marea lovitură în această iarnă. Deși Sergio Ramos a devenit ținta pentru alte echipe din Premier League în contextul în care spaniolul nu ajunge la un numitor comun cu Real Madrid pentru prelungirea contractului, "Cormoranii" au aspirații înalte.

Site-ul Goal.com care citează televiziunea El Chiringuito scrie că Liverpool s-ar fi înscris în cursa pentru semnătura căpitanului de la Real Madrid. Jurgen Klopp improvizează în sistemul defensiv întrucât Virgil van Dijk, Joel Matip și Joe Gomez sunt accidentați, iar mai multe legende ale clubului i-au transmis că este esențial ca trupa de pe Anfield să ia aducă un fundaș central valoros.

Deși neamțul a împrăștiat confuzie zilele trecute spunând că sunt șanse minore ca formația sa să aducă în perioada de transferuri din această iarnă un stoper de calibru, situația de la club și dorința lui Ramos de a pleca de la gruparea Blanco îi fac pe britanici să ia în calcul aducerea campionului mondial cu naționala Spaniei.

"Starul lui Real Madrid are o istorie delicată în privința duelurilor cu Liverpool după ce a devenit inamicul public numărul 1 în urma accidentării lui Salah, din finala Ligii Campionilor din 2018", notează Goal.com. Cu toate acestea experiența unui fundaș cu calități de lider poate aduce un mare plus pentru Liverpool, care visează la un duo defensiv format din Virgil van Dijk și Sergio Ramos.

Mohamed Salah a fost înlocuit în urma unui duel cu Sergio Ramos, în finala câștigată de Real Madrid în fața echipei lui Jurgen Klopp.

Fundașul spaniol i-a prins umărul egipteanului, care s-a prăbușit pe gazon și nu a mai putut continua partida. Ramos a susținut întotdeauna că nu a intenționat să-l accidenteze pe adversarul său, însă jucătorul madrilenilor a fost aspru criticat de foarte multe persoane.

Condamnat de mulţi pentru acţiunea sa, apărătorul lui Real s-a dezvinovățit la final, spunând că nu a fost nimic intenţionat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: