image
Sursa foto: Profimedia

FIFA ia în considerare ridicarea suspendării Rusiei din competiţiile internaţionale

FIFA ia în considerare ridicarea suspendării Rusiei din competiţiile naţionale de fotbal, după ce UEFA şi-a relaxat poziţia în această chestiune săptămâna trecută, informează Sky News.

O decizie ar putea fi luată la reuniunea Consiliului FIFA care are loc miercuri şi care ar oferi Rusiei şansa de a juca la Cupele Mondiale Under-17, dacă se va califica.

Punctul nu apare pe ordinea de zi a Consiliului Federaţiei Internaţionale, iar FIFA nu a răspuns deocamdată solicitării Reuters.

O decizie favorabilă din partea FIFA ar veni prea târziu în vederea Cupei Mondiale U17 la fotbal masculin, care este programată în noiembrie.

Totuși, naționala feminină U17 de fotbal a Rusiei ar putea participa la calificările pentru Cupa Mondială, care va avea loc în 2024.

Rusia a putut disputa meciuri amicale din februarie 2022 încoace, dar a fost interzisă de la turneele finale și din calificări.

Echipele din Europa își asigură participarea la Cupa Mondială U17 în funcție de performanțele obținute în competițiile continentale UEFA.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: