image
Sursa foto: starnet.md

StarNet oferă 3 reduceri timp de 24 de luni la toate abonamentele

StarNet a pregătit o ofertă pe care, în mod sigur, vei dori să o iei acasă. Acum, ai de 3 ori mai multe motive să împărtășești momentele calde cu oamenii apropiați, pentru că StarNet are pentru tine 3 reduceri pe 24 de luni la alegerea oricărui abonament de Internet + TV sau Internet.

Cele mai bune oferte de Internet și TV

Abonamentele de Internet pe care le are StarNet pentru tine primăvara aceasta îți vor aduce beneficii pe toată perioada contractuală de 24 de luni. După cum ne-a obișnuit deja, calitatea și deservirea este excelentă la StarNet, utilizatorilor fiindu-le asigurat internetul cu viteza de până la 1Gbps, WiFi Router gratuit, conectare rapidă în termen de 3 zile lucrătoare și serviciulul de contractare la domiciliu, pentru confortul fiecărui client.

Bucură-te de și mai mult divertisment TV

Ai la dispoziție un grilă TV variată, pe placul întregii familii, la un preț avantajos. Alegi oricare dintre abonamentele de Internet cu TV și profiți din plin de viteză de la 300 Mbps și de peste 200 de canale în diferite limbi, dintre care peste 120 calitate HD cu un design și o interfață ușor de utilizat, precum și de funcțiile interactive (Arhivă TV, Pauză / Reluare) asigurate de StarNet, care îți vor diversifica serile.

Află mai multe detalii despre ofertă aici sau sună la numărul de telefon (022) 845-555.

Grăbește-te, promoția este valabilă până la 31.05.2023.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: