image
Sursa foto: kaufland.md

VIDEO: A doua ediție a campaniei „Implicare prin reciclare”, lansată de Kaufland şi Asociaţia de Voluntariat Internaţional

Kaufland Moldova şi Asociaţia de Voluntariat Internaţional din Moldova au lansat cea de-a doua ediție a campaniei de sensibilizare „Implicare prin reciclare". Proiectul are menirea să ne facă pe toţi, de la mic la mare, mai responsabili în gestionarea deşeurilor, reciclarea și conservarea resurselor.

Aproape 200 de copii de la diferite şcoli din Chişinău au participat la concursul de desene „3R: Reducere, Reutilizare, Reciclare”. Elevii au fost îndemnaţi să ilustreze ceea ce înseamnă în viziunea lor protecția mediului.

În magazinele Kaufland au fost expuse cele mai bune cinci lucrări, alese de înşişi clienţi, prin voturile lor.

Premiul mare a ajuns la Polina Coşcodan. Desenul ei va fi printat pe coperţile a o mie de caiete şcolare, produse din hârtie reciclată.

„Un om spune altor oameni cum să recicleze hârtia normal, plasticul şi sticla. Deja mai puţină murdărie a rămas în parc şi parcul este verde”.

Toţi elevii participanţi la concursul de desene au primit diplome, certificate şi cadouri.

„Sunt probleme în mediu, sunt persoane care nu reciclează şi dorim să le spunem că trebuie să recicleze ca lumea să fie mai bună".

„AVI Moldova alături de echipa Kaufland Moldova îşi propune să ajungă la toată lumea cu un mesaj despre educaţie, că suntem la şcoală, că suntem la o petrecere, că suntem la magazin la cumpărături, avem întotdeauna ocazia de a fi mai buni cu mediul".

„Responsabilitatea faţă de mediu o demonstrăm nu doar prin proiectele frumoase pe care le avem, dar şi în operaţiunile noastre de bussines. De la o infrastructură bine dotată privind recilarea plasticului, reciclarea hârtiei, dar şi produsele pe care noi le avem".

Campania "Implicare prin Reciclare" s-a desfăşurat în Chişinău, Orhei şi Ungheni. Pentru ediția următoare, proiectul se va extinde în alte orașe.

jurnal.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: