image
Sursa foto: colaj foto

Mesajul lui Viorel Morari către Alexandr Stoianoglo: „Fiți foarte atent!”

Șeful suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, afirmă că Alexandr Stoianoglo, procurorul general al RM, este incompetent și ar fi ghidat din spate de adjunctul său, Ruslan Popov. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

„Alexandr Stoanoglo este incompetent și ghidat din spate de către adjunctul său, Ruslan Popov”, a afirmat Viorel Morari.

Viorel Morari l-a atenționat pe Stoianoglo să fie foarte prudent și a venit și cu un mesaj către acesta.

„Dle Stoianoglo, fiți foarte atent la acțiunile adjunctului dvs, Popov. Ve-ți constata anumite divergențe în ceea ce se declară și ceea ce se face. Are o anumită interacțiune cu politicul. Popov primește indicații de la guvernare!”, i-a sugerat Viorel Morari.

Ruslan Popov nu a răspuns la telefon pentru a comenta afirmațiile lui Viorel Morari.

Amintim că Viorel Morari a fost reținut pe 10 ianuarie, fiind învinuit de abuz de serviciu, fals în acte publice și amestecul în înfăptuirea urmăririi penale.

Pe 12 februarie Procuratura anunța că a inițiat încă un dosar pe numele fostului șef al Procuraturii Anticorupție, acesta fiind bănuit de îmbogățire ilicită și spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Puteți urmări live emisiunea aici.

Noutăţile partenerilor

comentarii: