image
Sursa foto: Getty Images

Peste 10.000 de suporteri prezenți la revenirea lui Xavi pe ”Camp Nou”! Antrenorul a cântat cu fanii

Xavi a fost prezentat oficial în funcția de antrenor al Barcelonei luni, chiar pe stadionul ”Camp Nou”.

Revenirea mijlocașului ”acasă” a fost un adevărat eveniment pentru suporterii Barcelonei, care s-au prezentat în număr mare la stadion.

Potrivit spaniolilor de la Sport, peste 10.000 de fani sunt prezenți pe ”Camp Nou” la prezentarea lui Xavi, care a început la ora 14:30. Suporterii au reușit să creeze o atmosferă similară cu cea de la un meci. Xavi și Joan Laporta li s-au alăturat și a fredonat un cântec preț de câteva secunde.

Xavi a intrat pe gazonul arenei din Barcelona alături de președintele clubului, Joan Laporta, și și-a început discursul prin a le mulțumi suporterilor. De asemenea, noul antrenor al echipei a recunoscut că este cuprins de emoții.

”Vă mulțumesc foarte mult. Încerc să rămân calm, dar sunt foarte emoționat. Momentul acesta îmi provoacă piele de găină. Barcelona este cel mai bun club din lume, avem multă de muncă.

Barcelona nu-și poate permite să facă egaluri sau să piardă, trebuie să câștigăm toate meciurile. Visca Barca. Visca Catalunia!”, a spus Xavi, pe ”Camp Nou”.

Xavi o preia pe Barcelona într-o situație complicată din punct de vedere sportiv, cu doar 17 puncte acumulate în 12 runde și clasată pe locul 9 în La Liga.

Antrenorul spaniol va debuta pe banca echipei în tricoul căreia a scris istorie ca jucător în derby-ul local cu Espanyol, programat pe 20 noiembrie, de la ora 22:00.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: