image
Sursa foto: Getty Images

E gata! Telenovela Mbappe s-a încheiat, la câteva zile după penalty-ul decisiv ratat pe Arena Națională

Kylian Mbappe (22 de ani) este unul dintre cei mai curtați fotbaliști la ora actuală. Campion mondial cu Franța în 2018, starul lui PSG a ratat penaly-ul decisiv pe Arena Națională, în meciul cu Elveția (3-3, 4-5 d.l.d.) și naționala "Cocoșului galic" a plecat acasă.

Le Parisien scrie, la 3 zile după meciul de la București, că Mbappe și-a decis viitorul: nu își prelungește contractul cu PSG, dar va rămâne la Paris încă un an. Actuala înțelegere expiră în vara viitoare, când starul va pleca liber de contract.

Telenovela Mbappe a ajuns la final, iar presa franceză scrie că un telefon al antrenorului Pochettino l-a convins pe tânărul atacant să își ducă la bun sfârșit contractul pe care îl are cu PSG.

Dorința fotbalistului este acum să rămână încă un an la vicecampioana Franței și să plece liber în 2022. În aceste condiții și-ar putea negocia mult mai bine salariul la viitoare echipă.

Prestigiosul ziar francez amintește și de interesul celor de la Real Madrid pentru Kylian Mbappe. "Albii" s-au interesat în ultimele săptămâni despre situația atacantului lui PSG, însă răspunsul a fost scurt și la obiect: Mbappe nu e de vânzare.

Președintele Nasser Al-Khelaifi este conștien de riscul de a-și pierde gratis starul în vara viitoare, însă vrea să meargă până la capăt și nu-l lasă pe acesta să plece.

Negocierile privind prelungirea contractului lui Mbappe cu PSG stagnează de câteva luni, iar atacantul a refuzat până acum toate ofertele primite de la actuala echipă, semn clar că este decis să plece. Lucru care se va întâmpla în vara viitoare, când cea mai probabilă destinație va fi Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: