image
Sursa foto: Profimedia

Ronaldinho are mari probleme! Ce riscă legenda Barcelonei

Ronaldinho are din nou probleme, după ce a fost deţinut în Paraguay circa șase luni și a primit o amendă de 90.000 de dolari pentru folosirea unui pașaport fals.

Fostul star de la Barcelona este în pericol să piardă două proprietăți deținute în Brazilia din cauza situației sale financiare.

Ronaldinho se confruntă din nou cu probleme, după ce a simțit pericolul confiscării a două proprietăți din Brazilia pentru a plăti presupusele datorii fiscale.

Astfel, s-a ordonat o evaluare a activelor sale imobiliare din Rio de Janeiro și din reședința sa natală, Rio Grande do Sul, astfel încât acestea să poată fi folosite pentru a recupera banii datorați de fostul fotbalist, dacă este necesar. Locația exactă a proprietăților este necunoscută, dar presupunerile spun că se află în partea de vest a Rio și Xangri-La, o municipalitate situată pe coasta de sud a Braziliei, aproape de orașul Porto Alegre, unde s-a născut Ronaldinho.

Ronaldinho a intrat în atenția inspectorilor fiscali, după ce aceștia nu au găsit bani în conturile bancare de fotbal, potrivit celor de la Daily Mail.

Nu ar fi pentru prima dată când fotbalistului îi sunt confiscate proprietăți. În noiembrie 2018, Ronaldinho a avut mașini de lux confiscate de oficialii brazilieni, după ce el și fratele său au fost urmăriți din cauza acuzațiilor pentru neplătirea amenzilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: