image
Sursa foto: imago images/Marco Canoniero

Barcelona se întărește! Catalanii au pus ochii pe un superstar de la AC Milan

FC Barcelona este interesată de serviciile lui Franck Kessié (25 ani), mijlocașul ivorian al celor de la AC Milan.

Clubul catalan pregătește de ceva vreme lotul pentru sezonul viitor, dorind să revină în prim-planul fotbalistic după sezonul dezastruos din Champions League, acolo unde Barcelona a fost eliminată încă din faza grupelor. Deși catalanii s-au focusat în ultimele săptămâni pe perioada de mercato din iarnă, nu au neglijat nici posibilele transferuri care vor fi făcute în vară.

Unul dintre fotbaliștii aflați în lumina reflectoarelor este Franck Kessié. Mijlocașul Milanului este în „pole position” să se transfere pe Camp Nou, clubul catalan având nevoie de întăriri la mijlocul terenului.

Contractul lui Kessié se încheie pe 30 iunie, iar ivorianul își dorește să vină la Barcelona, ​​deși sunt și alte cluburi care s-au interesat de el, precum PSG sau Liverpool. Milan, între timp, încearcă să semneze un nou contract cu omul său de bază, dar deocamdată jucătorul nu a dat semne că vrea să rămână în Italia.

De la venirea sa la AC Milan de la Atalanta în 2019, ivorianul Kessié a progresat constant, sezon după sezon, devenind unul dintre cei mai importanți fotbaliști de pe San Siro. De atunci, mijlocașul a evoluat în 207 meciuri pentru clubul milanez, înscriind 36 de goluri și contribuind cu 16 pase de gol. În actualul sezon de Serie A, Kessié a bifat 17 prezențe și a marcat de 5 ori.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: