image
Sursa foto: Profimedia

I-a spus ADIO! Anunțul făcut de Novak Djokovic: „Mulțumesc pentru tot! Te iubesc!”

Novak Djokovic a decis să încheie parteneriatul de succes cu antrenorul Goran Ivanisevic, chiar înainte de startul sezonului pe zgură, a anunţat liderul mondial ATP.

Ivanisevic, campion la Wimbledon în 2001, după trei finale jucate în 1992, 1994 şi 1998, s-a alăturat echipei lui Djokovic în 2019 şi a ajutat la câştigarea a nouă titluri de Grand Slam.

''Goran şi eu am decis să oprim colaborarea acum câteva zile", a spus Djokovic, 36 ani, într-o postare pe Instagram.

"Chimia noastră pe teren a avut suişuri şi coborâşuri, dar prietenia noastră a fost întotdeauna solidă. Sunt mândru să spun (nu ştiu sigur dacă el este) că în afară de a câştiga turnee împreună, noi am avut un duel în Parchisi (un joc american popular) de mulţi ani. Şi acel turneu nu s-a încheiat niciodată pentru noi. Sefinjo, mulţumesc pentru tot, prietene. Te iubesc'', a mai scris liderul mondial.

În acest an la Australian Open, unde sârbul încerca să obţină al 25-lea său titlu de Grand Slam, Jannik Sinner l-a eliminat în semifinale cu 6-1, 6-2, 6-7, 6-3.

După o altă înfrângere neaşteptată, în turul 3 la Indian Wells, contra lui Luca Nardi, Djokovic a renunţat la Masters-ul de la Miami.

Sârbul se concentrează acum pe sezonul pe zgură şi va ataca al patrulea său titlu la Roland-Garros (26 mai-9 iunie).

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: