image
Sursa foto: Getty Images

Fiica de 19 ani a lui Mayweather, arestată după ce a înjunghiat o altă femeie, cu două cuțite, din cauza geloziei

Iyanna Mayweather, fiica lui Floyd Mayweather, a fost reținută sâmbătă după ce ar fi înjunghiat-o pe mama copilului fostului ei prieten, informează presa din străinătate, ea susținând că este logodnica acestuia.

Totul a pornit după ce fiica legendarului pugilist a ajuns la locuința rapper-ului Kentrell DeSean, cunoscut drept NBA Youngboy, unde a dat peste mama copilului său, Lappattra Lashai Jacobs. Lucrurile au degenerat Iyanna i-a cerut acesteia să iasă din casă.

Lapattra nu a rămas indiferentă și a luat-o de păr pe fata de 19 ani a lui Mayweather, după care conflictul s-a mutat în bucătărie. Iyanna a luat nu un cuțit, ci două și a înjunghiat-o pe Lappattra Jacobs, relatează TMZ. Poliția a găsit-o pe aceasta zăcând pe podea și a fost transportată de urgență la un spital local. Momentan, nu s-au aflat detalii despre starea sa de sănătate.

Și rapper-ul NBA Youngboy, care a avut o relație cu Iyanna, încheiată în luna decembrie, a fost încătușat de poliști ca măsură de precauție, dar a fost eliberat ulterior.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: