image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe va avea un salariu astronomic! PSG vrea să evite transferul starului la Real Madrid

PSG vrea să blocheze transferul lui Kylian Mbappe și, pentru asta, campioana Franței i-a pregătit un salariu uriaș campionului mondial, anunță spaniolii de la As.

Dorit cu insistență de Zinedine Zidane la Real Madrid, șansele ca transferul să se facă scad vertiginos, mai ales că PSG îi pregătește un salariu anual de 50 de milioane de euro, net.

”Nu îi va fi ușor clubului Real Madrid să îl ia pe Mbappe”, anunță surse apropiate campioanei din Hexagon, pentru sursa citată mai sus.

Jucătorul cotat la 200 de milioane de euro are contract cu PSG până în 2022 și un salariu de ”numai 15” milioane de euro. Astfel, noul salariu va aduce și prelungirea înțelegerii.

Mbappe nu se ferește să își arate admirația pentru Real Madrid. Starul lui PSG a reacţionat după victoria cu 1-0 a echipei lui Zinedine Zidane în derby-ul oraşului cu Atletico.

Mbappe a dat like postării de pe Instagram în care jucătorii Realului se bucurau după golul marcat de Karim Benzema. De asemenea, Mbappe a recunoscut în mai multe rânduri că este fan Real Madrid, dar și că Zinedine Zidane este idolul lui.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: