image
Sursa foto: starnet.md

La 20 de ani de StarNet, primești 20% reducere la orice abonament de Internet, timp de 2 ani

În 2023, StarNet aniversează 20 de ani de la fondarea primei companii de telecomunicații 100% de acasă, Made in Moldova.

În acest sens, se dă start reducerilor aniversare, atât pentru clienții existenți, cât și pentru cei care vor să se alăture marii familii StarNet.

Acum, conectezi INTERNET de la STARNET, și ești răsplătit cu o reducere de 20% la abonament, pentru a te bucura de servicii la preț redus, timp de 2 ani.

Cu abonamentul Internet S, ai Internet acasă cu viteză de upload și download de până la 300 Mbps, Internet M, ai viteză de upload și download de până la 500 Mbps, iar Internet L îți oferă viteză de până la 1000 Mbps.

În plus, beneficiezi de echipament de ultimă generație WI-FI 6 absolut GRATUIT, acesta fiind cea mai mare revoluție în materie de wireless, care îți oferă o experiență online fabuloasă pentru fiecare membru al familiei tale, oricând, pe orice dispozitiv. Lucrezi, te joci sau savurezi content online - acum la o viteză de zece ori mai mare.

La StarNet ai Internet prin fibră Optică de mare viteză, cu stabilitate crescută a conexiunii la internet și cu capacitate mai mare de transmitere a datelor, fiind capabil să transmită semnalul pe distanțe și lărgimi mai mari.

StarNet îți oferă internet cu super-viteză de până la 1 Gbps pentru a împărtăși clipe memorabile cu cei dragi. Profită din plin de oferta SUMMER de la StarNet și bucură-te de:

• 20% reducere la abonament timp de 2 ani;

• Internet rapid și stabil;

• Conectare GRATUITĂ;

• Fibră optică până în apartamentul tău;

• Router Wi-Fi 6 GRATUIT;

• Licență antivirus GRATUIT;

• Contract la domiciliu;

Telefonie IP cu 1200 min. în rețeaua StarNet.

Totodată, te poți bucura și de abonamentul de Internet+TV cu Grilă interactivă cu acces la peste 200 canale TV, dintre care peste 100 canale în format HD. Privește filme, emisiuni, și bucură-te de funcțiile pauză, reluare, înregistrare, control parental, astfel încât să ai o vară de neuitat.

Oferta este valabilă în perioada 01.06.23 - 31.07.23

Vrei cea mai bună ofertă de INTERNET FIX?

StarNet – de 20 de ani sub aceeași stea!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: