image
Sursa foto: Instagram

Wanda Nara a dezvăluit cum l-a cucerit pe Mauro Icardi

Wanda Nara (35 de ani) și Mauro Icardi (30 de ani) se află în plin proces de divorț, după 9 ani de căsnicie.

După o adevărată "telenovelă" între cei doi, Wanda și Icardi au decis să meargă fiecare pe drumul său. Recent însă, Nara a vorbit despre fostul său partener de viață și a dezvăluit cum l-a cucerit pe acesta.

Mai mult, Wanda, care a fost și impresara lui Icardi de-a lungul anilor, a declarat că pe urmele atacantului au fost cluburi precum Real Madrid sau Juventus.

"Le-am adus celor de la Inter 70 de milioane de euro din vânzarea lui Icardi. Cu acei bani a fost construită apoi acea echipă cu care a fost câștigat Scudetto. Am rămas în relații bune cu clubul. Real Madrid și Juventus l-au dorit și ele pe Mauro. Cum l-am cucerit? Cu gătitul pastelor cu unt și parmezan", a spus Wanda, potrivit jurnalistului Nicolo Schira.

Celebra impresară din Argentina a acordat recent un interviu în țara sa natală, în care a vorbit despre relațiile pe care le-a avut în trecut cu diverși bărbați.

Nara a surprins când a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de 5 ori, iar de fiecare dată pretendentul a fost altul. Sud-americanca s-a lăudat și cu faptul că a reușit să păstreze toate inelele, deși majoritatea internauților au acuzat-o de minciună.

"Am fost cerută în căsătorie de 5 ori. Acum, unul dintre ei este în închisoare. L-am refuzat. Mi-a fost greu să le spun nu, dar am păstrat de fiecare dată inelul", a declarat Nara, conform Clarin.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: