image
Sursa foto: microimprumut.md

Cu Microîmprumut ai doar de câștigat!

Microîmprumut, după cum a promis, și anul acesta va înmâna cadouri generoase tuturor participanților la mega „TOMBOLA 2021”. Ne dorim și anul acesta să fie unul memorabil pentru noi toți ca și anul trecut unde participanții cei mai norocoși au mers acasă cu premiile câștigate.

Și ca anul acesta să fie incendiar îl avem alături pe invitatul nostru special artist și partener, marele interpret Valentin Uzun.

La această TOMBOLĂ vor participa depunătorii și beneficiarii de împrumuturi, care au îndeplinit condițiile tombolei conform protocolului în perioada 9 august 2021 - 15 septembrie 2022. Toți cei care au beneficiat la maxim de serviciile noastre acum au posibilitatea să fie posesorii premiilor puse în cîștig:

- 20 de carduri ( în valoare de 1000 lei fiecare), de la magazinul Bomba

- 10 Congelatoare, performante, bine venite în orice casă

- 5 televizoare cu diagonala 1m, Full HD, Smart

Cadoul cel mare – automobilul SUZUKI VITARA - este tovarășul perfect pentru o aventură, oricând și oriunde.

Și pentru ca să fie memorat evenimentul, în acest sens ne sunt alături echipa de la Jurnal TV. Oricine va putea urmări în direct pe pagina facebook/jurnaltv.md și pe pagina noastră de facebook.

Vă invităm la „Tombola 2021”, care va avea loc pe data de 01.10.2022, la ora 10:00, în incinta Complexului sportiv Sokka, com. Ciorescu. Vă așteptăm cu drag!

Pentru a afla mai multe detalii la produsele noastre accesează site-ul microimprumut.md sau vizitează una dintre filialele noastre. Pentru informații detaliate apelează linia fierbinte: 022 60 00 06.

Reprezentanții noștri la sigur îți vor oferi toată informația necesară și te vor ajuta în alegerea produselor perfecte pentru dvs.

Noutăţile partenerilor

comentarii: