Le10Sport anunţă că PSG şi Atletico Madrid sunt aproape să bată palma pentru transferul lui Cavani la echipa din capitala Spaniei.

"Matadorul" are 31 de ani, iar contractul său cu PSG expiră în 2020, însă vârsta nu e considerată un impediment de către Simeone, care a fost întotdeauna un fan al uruguayanului: a încercat şi în trecut să îl transfere, însă preţul exorbitant cerut de parizieni a împiedicat afacerea.

De data aceasta, "Cholo" e convins că poate profita de neînţelegerile din vestiarul lui PSG şi de faptul că Edinson Cavani a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu francezii.

Preţul pe care se va face afacerea e unul mai degrabă modest, având în vedere valoarea incontestabilă a sud-americanului şi faptul că în ultimii ani s-au plătit sume exorbitante pe fotbalişti care încă nu confirmaseră. Este vorba de 45 de milioane de euro, suma având cu siguranţă legătură şi cu faptul că "Matadorul" va împlini 32 de ani în februarie.

Această posibilă mutare alimentează şi mai mult zvonurile potrivit cărora, din sezonul viitor Griezmann va îmbrăca tricoul lui PSG.