image
Sursa foto: Profimedia

Formația care vrea să-l transfere pe Mohamed Salah și să construiască unul dintre cele mai bune atacuri din lume

Mai mulți fotbaliști importanți de la Liverpool pot pleca de pe Anfield în această vară, după ce Jurgen Klopp (56 de ani) a anunțat că nu va mai fi antrenorul echipei la finalul acestei stagiuni.

Printre starurile care ar putea părăsi echipa din Premier League se numără și Mohamed Salah (31 de ani), egipteanul care este curtat intens de către formațiile din Arabia Saudită.

În vară, formația din Marea Britanie a refuzat nu mai puțin de 170 de milioane de euro în schimbul lui Salah din partea celor de la Al-Ittihad, iar acum o altă echipă din Golf e gata să facă o ofertă.

Potrivit celor de la Fichajes, Al-Hilal a pus ochii pe ”Rege” și vrea să îl transfere cu orice preț în această vară. Visul șeicilor este să creeze unul dintre cele mai tari atacuri din lume: Neymar, Alekasndar Mitrovic și Mohamed Salah.

Plecarea lui Klopp ar putea schimba total negocierile pentru transferul lui Salah, iar Al-Hilal vrea să profite de acest lucru pentru a obține semnătura starului egiptean. Dacă fotbalistul lui Liverpool optează să se alăture lui formației din Golf în locul lui Al-Ittihad, ar deschide ușa formării unui trio de atac formidabil: Mitrovic a reușit 25 de goluri în 26 de partide în acest sezon, plus cinci pase de gol, în timp ce Neymar a rămas o adevărată vedetă a fotbalului, chiar dacă este în continuare accidentat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: