image
Sursa foto: Jurnal.md

La Jurnal TV au venit astăzi tineri dornici să cunoască echipa care le aduce în case subiecte de actualitate

Jurnal TV a fost vizitat astăzi de un grup de tineri, dornici să cunoască și echipa, și secretele meseriei. Gazdele le-au arătat vizitatorilor cum se face munca de reporter, editor sau producător TV. Evenimentul a avut loc în contextul Festivalului Industriilor Creative de la Chișinău.

Excursia la Jurnal TV a început în platoul de filmare, a continuat în regie, apoi prin toate compartimentele și s-a încheiat cu explicațiile de rigoare, oferite de către cei care muncesc la știri sau la talk showri. Reporterul de război Dumitru Garcaliuc le-a povestit celor curioși despre cea din urmă deplasare în Ucraina, producătorul Sergiu Danilor a povestit cum se împachetează un buletin de știri, iar editorul și prezentatorul Vitalie Călugăreanu s-a referit la informație și la transmiterea acestea către telespectatori.

Mulți dintre cei care ne-au vizitat au spus că și-ar dori să lucreze în televiziune.

„Echipa Jurnal TV este foarte bucuroasă ca face parte din primul Festival al Industriilor Creative din Republica Moldova. Și astăzi am găzduit un grup de tineri curioși care au vrut să vadă cum este să lucrezi în televiziune. Pentru noi a fost o deosebită plăcere să le facem un tur al sediului nostru, să vorbească cu reporterii noștri", a declarat Cristina Pohilenco, directorul adjunct Jurnal TV.

Noutăţile partenerilor

comentarii: