Jurnal.mdJurnal.md

Doi copii de nouă și zece ani din satul Dezghingea, raionul Comrat sunt căutați cu disperare de familie și poliție după ce ieri au ieșit din casă și nu s-au mai întors. Este vorba despre frații Tanasoglo Ina în vârstă de zece ani și Tanasoglo Vladislav în vârstă de 11 ani.

Potrivit informațiilor, copiii au ieșit ieri din casă și s-au îndreptat într-o direcție necunoscută, după care au dispărut.

În ziua dispariției copila purta un palton de culoarea roșie, o căciulă gri, colanți albi și cizme negre. Aceasta are înălțimea de 1.10 metri.

Băiatul, Tanasoglo Vladislav a ieșit îmbrăcat într-o geacă de culoarea albastru închis, căciulă gri, pantaloni albaștri și cizme negre.

Poliția solicită ajutor pentru identificarea locului aflării micuților.

Cei care dețin informații sau i-au observat sunt rugați să comunice orice detaliu la Inspectoratul de Poliție Comrat sau la numerele de telefon 112; 0 (298) 2-57-95; 0 (298) 2-29-80.

Totodată, puteți comunica informațiile anonim pe site-ul oficial al Direcției de Poliție a UAT Găgăuzia www.upatogagauzia.md în secțiunea „Caseta de încredere electronică”.

gagauzinfo.mdgagauzinfo.md