Discuția a început după ce primarul capitalei a dat ordin ca toate steagurile aflate în instituțiile din Chișinău să fie îngrijite, deoarece unele dintre ele ar fi într-o stare deplorabilă.

„În ceea ce ține de biroul primarului, cineva și-a șters mâinile după ce a mâncat de drapelul Uniunii Europene și și-a suflat nasul în jaluzele”, a spus Ceban.

Șeful fracțiunii PL în CMC, Ion Cebanu, a comentat ordinul edilului capitalei: „Vedem că primarul s-a apucat să spele drapelele din primărie și, întâmplător, i se face reparație în birou. Ei bine, îi atrag atenția că drapelele care stau la intrare centrală în clădirea primăriei n-au fost spălate de mai bine de doi ani și ar fi cazul să vadă nu numai ceea ce se întâmplă în propriul birou”.

Referitor la declarațiile precum că cineva și-ar fi suflat nasul în jaluzelele de la Primărie, liberalul a venit cu o propunere către edil: „Dle Ceban, dvs în ultima vreme ați devenit specialist în muci, dacă ați găsit ceea ce ați găsit în biroul propriu, ultimul care s-a perindat pe acolo a fost prietena dvs. Silvia Radu. De aceea eu vă propun să faceți o expertiză să vedem cine și-a permis să sufle mucii pe perți în biroul primarului”.

În replică, primarul general i-a răspuns liberalului că „prioritățile sunt altele”.