image
Sursa foto: facebook

Grigorișin va exercita funcția de primar interimar al municipiului Bălți până la revenirea lui Usatâi din vacanță

Viceprimarul de Bălți, Nicolae Grigorișin, va exercita interimatul funcției de primar de Bălți până la 1 septembrie, când va reveni din vacanță primarul de Bălți, Renato Usatâi.

„Am revenit la muncă pentru a fi în serviciul cetățenilor. Voi fi primar interimar al municipiului Bălți până la 1 septembrie. Serviciile municipale trebuie să înceapă pregătirea pentru sezonul rece al anului. Totodată vreau să anunț că voi primi în audiență cetățenii luni, de la ora 14, după o programare prealabilă la numerele de telefon 0231-54-615 și 0231-54-615”, a menționat Nicolae Grigorișin

. Funcționarul a mai adăugat că mâine va organiza o întâlnire cu reprezentanții serviciilor municipale și va audia un raport despre activitatea acestora.

Amintim că primarul de Bălți Renato Usatâi a anunțat pe 12 iulie că renunța la mandatul de primar, menționînd că nu-i place să facă politică și că își va găsi o altă ocupație. Peste o lună el însă a apărut într-un live pe facebook în care a anunțat că a revenit de la un tratament din Germania și că îl va rechema pe Grigorișân din concediu, iar în septembrie va discuta cu echipa pentru a decide ce vor face mai departe. „Avem o responsabilitate față de alegători și echipă, nu vom lăsa lucrurile baltă” a lăsat să se înțeleagă Renato Usatâi că s-a răzgândit.

Noutăţile partenerilor

comentarii: