image
Sursa foto: Profimedia

S-a aflat cine era la volanul "bestiei" de două milioane € a lui Cristiano Ronaldo! A plecat de la locul accidentului

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a avut parte de un episod nefericit în vacanța din Mallorca, după ce mașina sa în valoare de două milioane de euro a fost făcută praf într-un accident.

Din fericire, pagubele produse au fost doar materiale. Accidentul a fost produs de unul dintre angajații lui Ronaldo, care avea misiunea de a muta superbolidul, un Bugatti Veyron, dintr-o locație în alta.

Conform presei din Mallorca, mai exact ziarul Cronica Balear, la volanul mașinii se afla unul dintre cei doi cunoscuți bodyguarzi ai săi, care îi oferă protecție 24/24.

Gemenii Sergio și Jorge Ramalheiro sunt foști membri Commando, iar la câțiva ani după ce s-au retras din forțele speciale au fost angajați de fotbalist.

Potrivit aceleiași surse, geamănul care se afla la volan a părăsit locul accidentului și i-a pasat responsabilitatea de a da explicații autorităților unui alt membru din staff-ul lui Ronaldo.

"Cristiano Ronaldo nu s-a aflat în mod cert la fața locului când au ajuns polițiștii, și nici persoana despre care polițiștii au aflat că se afla la volan la momentul producerii accidentului", a precizat o sursă, conform Metro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: