image
Sursa foto: X

”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat

Aston Villa s-a calificat în semifinalele UEFA Conference League, după ce a trecut în dublă manșă de francezii de la Lille.

Dubla manșă nu a fost deloc facilă pentru englezi. Chiar dacă a câștigat partida tur, scor 2-1, englezii s-au văzut învinși cu același scor în retur, iar partida a ajuns la loviturile de departajare.

Partida a ajuns la loviturile de departajare, iar Emiliano Martinez s-a făcut din nou remarcat, întrucât Aston Villa s-a impus, scor 4-3.

Martinez primise cartonaș galben încă din minutul 39 al partidei, iar acesta a mai fost avertizat încă o dată, la loviturile de departajare.

Totuși, conform celor de la The Athletic, Martinez nu a fost eliminat, deoarece a primit două cartonașe galbene în două perioade de joc diferite.

Legea 10 din Consiliul Internațional al Asociației Fotbalului spune că ”avertismentele date în timpul meciului nu sunt menținute și la loviturile de departajare”.

”Ai mai văzut așa ceva?”, au scris cei de la The Athletic, după cele întâmplate.

Emiliano Martinez a rămas, astfel, pe teren și a apărat lovitura de departajare decisivă, care a dus-o pe Aston Villa în semifinalele Conference League.

La finalul partidei, portarul titular al celor de la Aston Villa a vorbit despre evenimentele din timpul meciului și a confirmat faptul că arbitrul i-a arătat de două ori cartonașul galben.

”Am o reputație proastă pentru că aș fi tras de timp, dar portarul advers a făcut exact același lucru ca mine. Numai că eu am primit cartonașul galben după 30 de minute. Știi, noi eram în dezavantaj la momentul respectiv, nu știu ce vrea arbitrul de la mine.

Apoi, nu era nicio minge în apropiere (n.r.-la loviturile de departajare). Am cerut un balon de la copilul de mingi, iar apoi am primit încă un galben. Nu înțeleg regulile”, a afirmat Emiliano Martinez, citat de Sport Bible.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: