image
Sursa foto: Profimedia

Unde și-ar dori să ajungă Thomas Tuchel, după ce va pleca de la Bayern Munchen

Bayern Munchen a anunțat, în cursul zilei de miercuri (21 februarie), că se va despărți de tehnicianul Thomas Tuchel (50 de ani) la finalul sezonului.

La câteva ore distanță după ce ”Bavarezii” au făcut acest anunț, presa din Germania a dezvăluit unde și-ar dori tehnicianul german să antreneze din stagiunea următoare.

Potrivit jurnalistului Christian Falk de la Bild Sport, Thomas Tuchel și-ar dori, după ce se va despărți de Bayern Munchen, să ajungă în Premier League și să o preia pe Manchester United.

De asemenea, jurnalistul german a subliniat faptul că formația de pe Old Trafford a fost mereu una interesantă pentru Thomas Tuchel.

Însă, o eventuală instalare a lui Thomas Tuchel la Manchester United la sfârșitul sezonului are șanse mici să se concretizeze, în contextul în care Erik Ten Hag (actualul antrenor al ”Diavolilor”) a obținut rezultate foarte bune la gruparea de pe Old Trafford în ultima perioadă (6 meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care 5 sunt victorii).

Rămâne de văzut însă dacă Erik Ten Hag va fi păstrat și din sezonul viitor ”la cârma” lui Manchester United și dacă Thomas Tuchel va ajunge să-i antreneze pe ”Diavoli” sau pe o altă formație din Premier League.

Până acum, în cariera sa de antrenor, Thomas Tuchel le-a pregătit pe:

Mainz (august 2009 - iunie 2014)

Borrusia Dortmund (iulie 2015 - iunie 2017)

PSG (iulie 2018 - decembrie 2020)

Chelsea (ianaurie 2021 - septembrie 2022)

Bayern Munchen (martie 2023 - prezent)

După ce a înregistrat 3 înfrângeri consecutive pe banca lui Bayern (0-3 cu Bayer Leverkusen, 0-1 cu Lazio și 2-3 cu Bochum), Thomas Tuchel a fost înștiințat de oficialii ”Bavarezi” că va trebui să plece de la actuala campioană a Germaniei la sfârșitul acestui sezon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: