image
Sursa foto: captură video

VIDEO // Percheziițiile de la domiciliul ex-directorului „Moldtelecom”: Ce au găsit procurorii

În urma celor 7 percheziții efectuate la data de 26 noiembrie 2021 de către procurorii anticorupție în comun cu angajații SPIA a MAI la ex-directorul SA „Moldtelecom”, vice-ministru al Economiei, și rudele acestuia, au fost ridicate 10 telefoane mobile, peste 50 de suporturi optice, un laptop, un calculator, înscrisuri de ciornă și mai multe documente, inclusiv mai multe obiecte de valoare.

Fiind cercetate la fața locului în prealabil, cu implicarea specialistului, s-a constat că prezintă importanță probatorie pentru cauza penală și din care s-a stabilit rolul mai multor persoane care au calitate de intermediari ai familiei fostului demnitar, ca urmare a unei tranzacții imobiliare.

Despre acțiunile întreprinse și soluția emisă pe caz, Procuratura Anticorupție va informa opinia publică, revenind cu informații suplimentare.

Amintim că pe 26 noiembrie 2021, procurorii anticorupție și mascații CNA au luat cu descinderi locuința unui fost viceministru al Economiei, dar și fost director al „Moldtelecom”.

Acesta este cercetat penal pentru îmbogățire ilicită.

Noutăţile partenerilor

comentarii: