image
Sursa foto: Profimedia

Orbit de zeci de lasere, Salah a ratat penalty-ul decisiv cu Senegal şi Egipt a ratat CM Qatar 2022

Senegal, campioana Africii, s-a calificat la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar 2022, după ce trecut de Egipt la loviturile de departajare.

La finalul celor 120 de minute, scorul meciului Senegal-Egipt a fost 1-0, acelaşi ca la meciul tur, numai că atunci a câştigat Egipt. Golul a fost marcat de Hamdi Fathi, în minutul 4, în propria poartă.

Mohamad Salah a fost unul dintre jucătorii care au ratat unul dintre penalty-uri şi s-a dovedit a fi cel decisiv. Zeci de lasere erau aţintite asupra jucătorilor în momentul în care se pregăteau şi executau lovitura de departajare.

Cu atâtea elemente care l-au deranjat, Salah a tras peste poartă, iar echipa al cărei căpitan este este nevoită să privească de la televizor Campionatul Mondial de Fotba din Qatar, care se va desfăşura în noiembrie-decemrbie 2022.

A fost o dominare clară a Senegalului, care a tras 25 de şuturi la poartă, faţă de numai 5 ale Egiptului, şi a avut o posesie de 59%.

Mane a fost primul jucător care a executat şi a marcat, la fel ca Bamba Dieng şi Ismaila Sarr. De la egipteni a marcat doar Amr El Solia şi au ratat Mohamed, Sayed şi Salah. La loviturile de departajare scorul final a fost 3-1.

Până în acest moment, și-au asigurat prezența 27 de selecționate. Țările calificate deja la Campionatul Mondial din Qatar sunt: Qatar, Germania, Danemarca, Brazilia, Franța, Belgia, Croația, Spania, Serbia, Anglia, Elveția, Olanda, Argentina, Iran, Coreea de Sud, Japonia, Arabia Saudită, Ecuador, Uruguay, Canada, Ghana, Senegal, Portugalia, Polonia, Maroc, Tunisia și Camerun.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: