image
Sursa foto: Profimedia

Argentinienii l-ar dori pe Lionel Messi președinte al țării. Ce arată sondajele

Lionel Messi (35 de ani) a adus primul titlu mondial Argentinei după o pauză de 34 de ani, în Qatar, iar entuziasmul suporterilor sud-americani se menține la cote extrem de înalte.

Potrivit unui sondaj realizat recent de Giacobbe&Asociados, Lionel Messi ar avea mari șanse de a deveni președintele Argentinei, dacă ar exista alegeri în acest moment, iar ”La Pulga” ar candida.

Datele făcute publice de Jorge Giacobbe arată că 43,7% dintre cei chestionați au declarat că ar vota fără ezitare cu Lionel Messi pentru funcția de președinte al țării, în timp ce 37,8% au fost sceptici în fața unui asemenea scenariu și au răspuns ”nu”.

Alți 17,5% dintre cei intervievați au declarat că ar lua în considerare o asemenea variantă, cu Lionel Messi instalat la ”Casa Rosada”, în timp ce 0,9% dintre cei întrebați au fost total indeciși sau nu au răspuns.

De asemenea, ”așezat” într-o companie aleasă, alături de politicienii Argentinei, Lionel Messi a prezentat cea mai mare credibilitate: a primit 36,7% dintre voturi, fiind urmat de Javier Milei cu 12%, Cristina Kirchner 11,3%, Patricia Bulrich - 8,8% sau Mauricio Macri - 6,9%, ș.a.

Majoritatea celor care au participat la sondajul coordonat de către Giacobbe&Asociados sunt de părere că urmașul lui Lionel Messi la naționala Argentinei va fi atacantul celor de la Manchester City, Julian Alvarez.

Pe locul doi în acest ”clasament” s-a situat mijlocașul celor de la Benfica, Enzo Fernandez.

Enzo Fernandez se află în acest moment pe lista de transferuri a celor de la Manchester United, Liverpool, Chelsea, PSG sau Real Madrid.

Potrivit publicației A Bola, Benfica a primit două oferte în valoare de 127 de milioane de euro pentru Enzo Fernandez, fără a preciza numele cluburilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: