image
Sursa foto: goal.com

Chelsea a pus mâna pe puștiul minune de la Inter Primavera; Londonezii i-au convins pe italieni cu bani grei

Cesare Casadei, în vârstă de 19 ani, a fost luat de sub „aripa” lui Cristian Chiviu de la Inter Primavera de către Chelsea. Transferul bombă a fost parafat.

Născut la Ravenna, Casadei și-a început cariera la Cervia, înainte de a se alătura lui Cesena. În 2018, s-a mutat la Inter Milano și s-a impus rapid la echipele de tineret, iar de la 16 ani se află la Inter U19.

În octombrie 2021, a fost inclus în lista anuală „Next Generation” a The Guardian, după un început fantastic de sezon.

Oferta londonezilor pentru tânărul mijlocaș central a fost de 15 milioane de euro, plus alte 5 ca bonus. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Gianluca Di Marzio care a și publicat prima poză cu Casadei la semnarea contractului, scrie Prosport.ro.

Inițial englezii au oferit 7 milioane de euro, iar apoi au dublat oferta.

Potrivit site-urilor de specialitate, Cesare Casadei este cotat la suma de 1 milion de euro. „Puștiul” lui Chivu este unul dintre cei mai talentați tineri italieni din ultima vreme. În sezonul trecut, el a bifat 13 goluri în 29 de meciuri sub comanda lui antrenorului român, însă nu a debutat încă la seniori.

Cesare este un jucător polivalent și poate fi folosit și ca al doilea atacant, postul său de bază fiind cel de mijlocaș central. Contractul cu Inter Primavera îi expira în iunie 2024.

Cesare Casadei a jucat, cu naționala Italiei U19 împotriva României U19, în iunie, la Campionatul European, meci încheiat cu scorul de 2-1 pentru italieni.

Noutăţile partenerilor

comentarii: