image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano e bine, este un moment de reflecţie: Mesajul partenerei sale, Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo a rămas în Madeira odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus. Starul lui Juventus s-a dus în grabă spre locurile natale după ce mama sa, Dolores Aveiro, are probleme de sănătate.

Portughezul a scăpat deocamdată de pericol după ce coechipierii lui, Daniele Rugani şi Blaise Matuidi au fost depistaţi pozitiv la COVID 19. Fotbalistul de 35 de ani a efectuat şi el testul, dar rezultatele au fost negative.

CR7 este în izolare la proprietatea lui din Madeira, alături de partenera sa, Georgina Rodriguez, şi de cei 4 copii ai săi. Georgina a dezvăluit şi ea care este situaţia familiei.

"Eu şi Cristiano suntem bine, acum sănătatea este cel mai important lucru. Sprijinim pe cei curajoşi care luptă contra epidemiei şi pe cei care au nevoie să se vindece. Stăm la distanţă, dar rămânem uniţi.

În momentele dificile, trebuie să păstrăm credinţa şi să vedem partea bună a lucrurilor. Este un moment pentru a reflecta la valorile care merită, la lucurile care contează, la familie," a fost mesajul Georginei Rodriguez.

Jurnaliştii englezi de la Mirror scriu că Georgina Rodriguez şi-a lăsat partenerul acasă pentru a merge la cumpărături.

"Fotbalistul de 35 de ani a rămas în apartamentul său din Funchal, unde a făcut plajă la piscina de pe balcon.

Între timp, partenera sa, Georgina Rodriguez, a riscat să se infecteze cu coronavirus după ce a ieşit la cumpărături în magazinele din apropiere.", scrie sursa citată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: