image
Sursa foto: Profimedia

”Telenovela” Asensio s-a încheiat! Spaniolul a luat decizia finală în ceea ce privește contractul cu Real Madrid

Marco Asensio (27 de ani) se află în ultimele luni de contract cu Real Madrid, iar oficialii spaniolilor au făcut tot posibilul să îl păstreze.

Cele două părți au purtat negocieri în mai multe rânduri, însă madrilenii le-au oprit luna trecută, deoarece nu au putut ajunge la o înțelegere cu atacantul. Însă, la nici măcar o lună distanță, situația s-a schimbat.

Potrivit celor de la TheHardTackle, Marco Asensio s-a decis și va semna cu Real Madrid un nou contract. Mijlocașul ofensiv joacă la ”Galactici” din 2015, atunci când a fost cumpărat de la Mallorca.

”Vom ajunge la un acord”, a declarat o sursă implicată în negocieri.

Mai mult, fotbalistul spaniol va pune pixul pe un contract valabil până în 2027 sau 2028, după ce condițiile salariale au fost acceptate.

”La Real Madrid, dacă jucătorul este tânăr, durata contractului este de obicei asta”, a spus aceeași sursă.

Decizia fotbalistului de a semna un nou contract cu Real Madrid este una foarte surprinzătoare, mai ales că este foarte puțin probabil ca acesta să devină un titular incontestabil în echipa lui Carlo Ancelotti.

Mai multe echipe s-au interesat de serviciile lui Marco Asensio, însă spaniolul a declarat recent că își dorește să semneze un nou acord cu Real Madrid.

”Lucrurile se discută, vom vedea unde se va ajunge. Sunt concentrat pe mine și pe următorul meci. Să sperăm că totul se va realiza.

Vreau să îmi reînnoiesc contractul și să rămân la Madrid mult timp, dar nu este ceva care depinde doar de mine. Pentru mine, cel mai important lucru este sportul și să fiu fericit”, a spus Marco Asensio, potrivit Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: