image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Patru indivizi, plasați în arest preventiv fiind suspectați de păstrarea şi realizarea drogurilor pe teritoriul țării

Activitatea unui grup infracțională a cinci indivizi, originari din raionul Cahul, specializați în păstrarea şi realizarea drogurilor în cantități mari și deosebit de mari de tip ,,Hidroponică”, atât pe teritoriul mun. Chișinău cât și pe teritoriul Republicii Moldova, a fost documentată și destrucurată de forțele de ordine.

Suspecții s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 20 și 24 de ani. Tinerii au fost documentați de către forțele de ordine pe parcursul a două luni, perioadă în care au fost acumulate probe concludente în privința lor.

În rezultatul perchezițiilor efectuate de polițiști și procurori la domiciliile figuranților, au fost depistate și ridicate circa 200 gr de substanțe narcotice de tip ,,Hidroponică”, mijloace financiare obținute în rezultatul comercializării drogurilor.

Valoarea drogurilor depistate și ridicate constituie pe piața tenebră 30 000 de lei.

Pachețelele cu droguri au fost ridicate, sigilate și expediate la CTJ-EJ al IGP, pentru efectuarea expertizelor de rigoare.

Patru indivizi au fost plasați în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile, iar unul este cercetat în stare de libertate. Conform legislației penale în vigoare aceștia riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: