image
Sursa foto: politiacapitalei.md

Un polițist a fost înjunghiat în timpul unei operațiuni la Botanica: Agresorul care și-a rănit inițial mama, reținut

Un polițist a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un individ în timpul unei operațiuni de serviciu. Și agresorul care și-a înjunghiat inițial mama a fost preluat de o ambulanță, fiind rănit la picior după ce un coleg al polițistului a tras cu arma în direcția acestuia.

Totul a avut loc astăzi în jurul orei 14.30, la serviciul specializat 112 fiind înregistrată informația, precum că pe str. Hristo Botev din sectorul Botanica al capitalei, unei femei i-a fost provocată o plagă de cuțit.

La fața locului a intervenit poliția și o ambulanță, iar agresorul la intrare în scara blocului, din loc ascuns i-a aplicat o lovitură cu cuțitul unuia dintre polițiști.

Ulterior colegul acestuia a efectuat o împușcătură în direcția atacatorului, rănindu-l în picior, acesta fiind imobilizat și reținut. Atât polițistul cât și făptașul au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Îm urma investigațiilor a fost stabilită identitatea atacatorului, care s-a dovedit a fi un locuitor al capitalei, în vârstă de 40 de ani, care locuia pe adresa respectivă împreună cu mama sa și pe care a rănit-o inițial cu cuțitul, în urma unui conflict.

În prezent stabilesc toate circumstanțele cazului și vor califica acțiunile individului conform legislației în vigoare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: