image
Sursa foto: Profimedia

O trădează pe „Bătrâna Doamnă”? Leonardo Bonucci, în negocieri cu o rivală a lui Juventus din Serie A

Leonardo Bonucci (36 de ani) o va părăsi pe Juventus în această vară.

După ce oficialii ”Bătrânei Doamne” i-au transmis fundașului central că nu se vor mai baza pe el în această stagiune, stoperul a primit mai multe oferte din partea unor cluburi cu nume din fotbalul european.

Dacă, până acum, de serviciile lui Bonucci s-au interesat Fiorentina, Genoa, echipa lui Radu Drăgușin (21 de ani), și Union Berlin, se pare că a mai apărut încă o formație dispusă să-l transfere pe fundașul central în această perioadă de mercato.

Potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, Leonardo Bonucci a discutat cu oficialii lui Lazio în cursul zilei de marți pentru a ajunge la formația din capitala Italiei. Însă, până în acest moment, nu se știu detalii despre o posibilă mutare a stoperului la formația pregătită de Maurizio Sarri.

Chiar dacă și-a petrecut junioratul la Inter și a evoluat în sezonul 2017 / 2018 pentru AC Milan, adică la marile rivale ale ”Bătrânei Doamne” din Serie A, Bonucci rămâne o adevărată legendă la clubul torinez.

Fundașul central a jucat 12 ani pentru Juventus și a adunat 502 de partide în tricoul ”Bianconerilor”. De asemenea, Bonucci a reușit să înscrie 37 de goluri și să furnizeze 10 assist-uri pentru această echipă, cu care a reușit să cucerească 8 titluri de campioană în Serie A, 4 Cupe ale Italiei și 5 Super Cupe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: