image
Sursa foto: Profimedia

Iker Casillas a numit cele mai bune două echipe din lume

Iker Casillas (42 de ani), fostul portar al lui Real Madrid, a dat un verdict clar în privința fotbalului mondial.

Concret, fostul goalkeeper legendar al ”Galacticilor” a spus care sunt, în opinia sa, cele mai bune echipe din lume în acest moment, cu puțin timp înainte de fluierul de start al duelului Real Madrid - Manchester City din manșa tur a sferturilor Champions League (terminat cu scorul de 3-3).

Într-un interviu acordat spaniolilor de la Relevo, Iker Casillas a susținut că Real Madrid și Manchester City sunt cele mai puternice echipe din fotbalul mondial.

Părerea fostului portar a fost ”întărită” de spectacolul fotbalistic pe care cele două echipe l-au oferit în duelul direct de pe Santiago Bernabeu din sferturile UCL, în care s-au marcat nu mai puțin de 6 goluri (câte 3 de fiecare).

De asemenea, fostul portar al ”los blancos” a susținut că trupa antrenată de Pep Guardiola (53 de ani) a reușit ”să-i ia fața” în ultimii ani în fotbalul european lui Bayern Munchen, echipă care era considerată până de curând adversara directă a lui Real Madrid din fotbalul european.

"Sunt cele mai bune două echipe din lume (n.r. Manchester City și Real Madrid), după umila mea părere, și se înfruntă de ani de zile în Liga Campionilor. Manchester City a înlocuit Bayern Munchen în rivalitatea europeană cu Real Madrid”, a spus Casillas.

Iker Casillas a jucat nu mai puțin de 725 de partide pentru Real Madrid în cariera sa, în decurs de 16 sezoane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: