image
Sursa foto: Vlad Țurcanu // Facebook

Jurnalistul Vlad Ţurcanu, propus Parlamentului pentru funcţia de director general al Companiei „Teleradio-Moldova”

Jurnalistul Vlad Ţurcanu este propus Parlamentului pentru funcţia de director general al IP Compania „Teleradio-Moldova” (TRM).

Pentru candidatura lui au votat şase din cei şapte membri ai Consiliului de Supraveghere şi Dezvoltare (CSD) al TRM, reuniţi astăzi în prima şedinţă.

Vlad Ţurcanu este jurnalist şi specialist în comunicare, cu o experienţă de muncă în ambele domenii de peste 20 de ani. În perioada 2012-2016 a fost consilier şi purtător de cuvânt al preşedintelui Republicii Moldova Nicolae Timofti. Anterior, a fost jurnalist la Radio Moldova, TV Moldova 1, Radio Europa Liberă, membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului. Vlad Ţurcanu este licenţiat în Jurnalism şi ştiinţe ale comunicării la Universitatea de Stat din Moldova.

Amintim că pe 25 noiembrie, Parlamentul a numit în funcţie şapte membri noi ai Consiliului de Supraveghere şi Dezvoltare al furnizorului public naţional de servicii media – IP Compania „Teleradio-Moldova”. Noii membri ai CSD au fost desemnaţi pentru o perioadă de şase ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: