image
Sursa foto: Profimedia

Președintele lui Napoli a spus cum poate renunța la Osimhen și Kvaratskhelia, autorii a 32 de goluri în acest sezon

Napoli este una dintre cele mai în formă echipe din actualul sezon, iar trupa lui Luciano Spaletti conduce ierarhia din Serie A.

Victor Osimhen și Khvicha Kvaratskhelia reprezintă un cuplu de temut în momentul de față, iar cei doi atacanți ai lui Napoli au marcat împreună 32 de goluri în stagiunea curentă.

Ca urmare a evoluțiilor remarcabile din partea celor doi, mai multe cluburi de top din Europa și-au exprimat interesul pentru aceștia, însă președintele De Laurentiis a dezvăluit că renunță la serviciile fotbaliștilor doar în cazul unor "oferte nebunești".

"Kvara și Osimhen? Nu va fi dificil să-i păstrăm pe cei mai buni jucători ai noștri, pentru că stăm bine din punct de vedere al contractelor. Cu toate acestea, niciodată să nu spui niciodată în cazul unor propuneri nebunești. Cred însă că vor rămâne mult timp aici”, a spus De Laurentiis, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano.

Fotbalistul georgian are parte de un sezon de vis pentru Napoli, iar atacantul le-a atras atenția granzilor din Europa, datorită evoluțiilor sale. "Pe fir" ar fi intrat cluburi precum Real Madrid, PSG sau Manchester City, iar publicația 90.min anunță că suma de transfer a acestuia va depăși 100 de milioane de euro.

Kvaratskhelia traversează o perioadă de vis la Napoli. Georgianul a sosit în vara anului trecut din țara natală, iar transferul său poate reprezenta o adevărată afacere pentru napoletani, care au plătit doar 10 milioane de euro în schimbul său.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: