image
Sursa foto: captură privesc.eu

Un fruntaș PD spune că Sârbu și Candu au fost recent în Israel: „Politicienii din RM se duc acolo să se roage sau la Șor”

Președintele organizației teritoriale Chișinău a PDM, Veaceslav Nedelea, dă de înțeles că Andrian Candu și Sergiu Sârbu ar fi fost în Israel înainte ca cei 6 deputați să părăsească formațiunea. „Politicienii din RM se duc în Israel sau să se roage, sau la Șor”, afirmă Nedelea.

„Am stabilit că o să avem un comportament elegant în raport cu foștii colegi, nu-i exclus să ne consultăm la nivelul fracțiunii parlamentare, n-o să-i atacăm. Dar o să trebuiască să scoatem la vedere anumite fapte care deja au fost declarate explicit și expres de președintele partidului meu, care s-a referit la implicarea lui Șor în ruperea PD. Ne-a vorbit că Sergiu Sârbu, împreună cu Andrian Candu și cu alți colegi au făcut o vizită în Israel. Eu am bănuit că s-au dus să se roage, la locurile sfinte, pentru că politicienii din RM se duc în Israel sau să se roage, sau la Șor. Dl președinte ne-a vorbit într-un format foarte categoric despre niște subiecte care mă depășeau pe mine, nu puteam să-mi închipui”, a declarat Veaceslav Nedelea, în cadrul emisiunii „Cabinetul din Umbră” de la Jurnal TV.

Prezent la aceeași emisiune, Sergiu Sârbu a spus că regretă că „se spală rufe” în plublic și a menționat că a fost în Israel atunci când s-a întâlnit cu Rothschild.

„Eu n-am nicio treabă cu Șor, trebuie să recunosc că noi cu dl Candu ne-am întâlnit cu dl Rothschild. A fost o vizită privată, nu am mandatul dumnealui să vorbim despre asta. Eu regret că stimatul coleg Nedelea a hotărât să spele niște rufe aici și să vocifereze niște speculații”, a răspuns Sârbu.

Întrebat cine stă în spatele proiectului Pro-Moldova și din ce bani va trăi proiectul, Sârbu a spus: „Cu siguranță orice proiect politic va costa și vom căuta susținere inclusiv financiară. Suntem abia la început. Sperăm să fim mai mulți și sperăm că asemenea speculații și minciuni vor rămâne pe planul doi”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: