image
Sursa foto: Igor Dodon/facebook

Dodon, la Bălți, cu alaiul de bodyguarzi după el, ignorând regulile împotriva COVID-19

În timp ce în RM a fost instituită stare de urgență pentru 60 de zile din cauza pandemiei COVID-19, iar peroanele care nu vor respecta măsurile de profilaxie vor fi amendate, șeful statului, Igor Dodon, a întreprins o vizită la Bălți, fiind înconjurat de un alai de bodyguarzi, toți fără maști de protecție sau mănuși și fără să respecte distanța recomandată de specialiști.

Marina Negara, consilieră a Consilului municipal Bălți, a postat pe pagina sa de facebook câteva poze, în care președintele este înconjurat de paza sa de corp, dar niciunul dintre ei nu poarte măști de protecție și nu respectă distanța de 1 metru.

Consiliera ne mai spune că nu știa despre vizita de astăzi a președintelui și nici nu știe care este scopul acesteia.

Pe pagina sa de facebook, Igor Dodon scrie că întreprinde o vizită în orașul Bălți, unde are loc ședința zonală cu conducătorii Comisiilor pentru Situații Excepționale din mai multe raioane, dar și în legătură cu situația actuală din municipiu.

„Ținând cont de starea dezastruoasă a drumurilor din municipiul Balti, care este al doilea oraș ca număr de populație din țară, după orașul Chișinău, am venit cu inițiativa, și mă adresez guvernului, ca la modificarea bugetului care va avea loc peste cîteva zile, să fie alocate suplimentar 25 milioane de lei pentru reparația drumurilor din min. Bălți, sau de 10 ori mai mult decît a fost prevăzut inițial în Bugetul de Stat (acum e prevazut 2,1 mln lei), iar împreuna cu mijloacele Fondului Rutier din bugetul de stat în acest an vor fi alocate pentru reparația drumului peste 40 mln lei”, menționează Dodon pe pagina sa.

Igor DodonIgor Dodon
BălțiBălți
BălțiBălți

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: