image
Sursa foto: politia.md

Percheziții la Cimișlia: Prescripții medicale false, seringi cu substanțe necunoscute și fiole de „Tramadol”, ridicate

O rețea suspectată de punere în circulație a drogurilor în proporții mari a fost deconspirată de oamenii legii. Patru persoane cu vârste cuprinse între 38 și 51 de ani sunt cercetate penal de polițiști.

În urma perchezițiilor efectuate de polițiștii, procurorii și ofițerii Serviciului de Informații și securitate din Hâncești, la domiciliile a doi suspecți din raionul Cimișlia, au fost depistate și ridicate mai multe fiole utilizate și nefolosite de „Tramadol” și rețete de prescriere a medicamentelor cu semne vădite de falsificare.

De asemenea, au fost ridicate mai multe obiecte pe care erau depuneri de substanță cu miros specific caracteristic marijuanei, seringi utilizate și pline cu substanță cu conținut necunoscut.

poliția.mdpoliția.md

În acest context, doi suspecți au fost reținuți pentru 72 ore, o persoană a fost plasată în arest la domiciliu, iar alta în arest preventiv în termen de 30 zile. Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

poliția.mdpoliția.md

În continuare se întreprind acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, inclusiv prin prisma implicării mai multor medici, care ar fi eliberat rețete pentru medicamente psihotrope.

poliția.mdpoliția.md

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: