image
Sursa foto: Getty Images

Telenovela Rabiot continuă: Tuchel îl vrea la PSG, jucătorul refuză

PSG ar putea rămâne în această vară fără francezul Adrien Rabiot. Chiar dacă antrenorul Thomas Tuchel îl vrea în continuare la echipa franceză, Rabiot nu a dat semne că ar vrea să rămână, aspect comunicat de către antrenorul german în cadrul unei conferințe de presă, imediat după meciul PSG - Caen.

"Nu sunt sigur că va rămâne, totul depinde de el", a declarat Tuchel.

Totuși, antrenorul german speră că Rabiot va continua sub comanda sa în noul sezon.

"Vreau să rămână, este un jucător cu mult potențial și foarte important pentru mine", a declarat fostul antrenor al celor de la Borussia Dortmund.

Mijlocașul de 23 de ani a refuzat prelungirea contractului cu PSG, valabil până în iunie 2019. Francezul a fost curtat până acum de trei cluburi importante ale fotbalului european. Barcelona este prima echipă care s-a înscris în cursa pentru Rabiot. Eric Abidal, oficial al clubului de pe Camp Nou s-a întâlnit deja cu Al-Khelaifi pentru a negocia o eventuală mutare. Celelalte două cluburi care s-au interesat de transferul mijlocașului sunt Juventus Torino, care a cheltuit deja peste 100 de milioane de euro pentru transferul lui Cristiano Ronaldo și AC Milan, care s-a "blindat" la centrul terenului cu Bakayoko, împrumutat de la Chelsea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: