image
Sursa foto: Getty Images

Poze şi filmări cu Michael Schumacher în comă au fost scoase la vânzare pentru 1 milion de lire sterline! Cum a fost posibil

Soarta lui Michael Schumacher rămâne învăluită în mister după accidentul teribil suferit acum 6 ani. De atunci, familia fostului campion mondial a reuşit să protejeze intimitatea fostului campion mondial care a intrat în comă după căzătura suferită la schi pe 29 decembrie 2013 la Meribel.

De atunci, multă lume, inclusiv prieteni apropiaţi, a încercat să afle care este starea pilotului german, dar fără succes. Însă tabloidul britanic The Mirror dezvăluie că există fotografii şi înregistrări video cu Michael Schumacher întins în pat în locuinţa sa de la Geneva. Filmările au fost făcute în secret şi au fost oferite spre vânzare pentru 1 milion de lire sterline!

Persoana care a reuşit să încalce protocolul pus la punct pentru ca tot ce se petrece cu Michael Schumacher să rămână confidenţial este încă anonimă. Singurul lucru care a ieşit la iveală este că aceasta ar fi în posesia unor imagini macabre cu Michael Schumacher, alimentând astfel zvonurile referitoare la adevărata condiţie în care supravieţuieşte cel care s-a impus de 7 ori în Campionatul Mondial de Formula 1.

Deocamdată, acestea nu ar fi fost publicate din cauza reacţiei prompte a soţiei lui Michael Schumacher, Corinna, care a reclamat violarea dreptului la viaţă privată. Avocaţii familiei au anunţat poliţia din Elveţia despre acest lucru, iar cei care vor da publicităţii asemenea materiale pot suferi consecinţe grave.

Managerul pilotului, Sabine Kehm, a comentat sec incidentul: "Starea sănătăţii lui Michael Schumacher nu este de interes public". De la accidentul din 2013, nu a fost publicată nicio imagine cu Michael Schumacher.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: